Gratis spreekuur

 

Iedere dinsdagmiddag organiseert ons kantoor van 14.00 uur tot 17.30 uur (tot 18.00 uur indien op afspraak) een gratis spreekuur. Dit spreekuur is een soort kennismakingsgesprek en alleen bedoeld voor nieuwe cliënten.

Het spreekuur is geheel vrijblijvend en kosteloos.

U hoeft van tevoren geen afspraak te maken, u kunt gewoon binnenlopen. In geval van grote drukte kan het zijn dat u niet meteen aan de beurt bent, maar dat u even moet wachten.

Tijdens het spreekuur kunt u uw vragen voorleggen aan onze spreekuuradvocaat. U kunt bij ons terecht met uw vragen op diverse rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld vragen over echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling, ondertoezichtstelling/uithuisplaatsing, verblijfsvergunning, huurkwestie, uitkering, arbeidsconflict of strafzaak. De advocaat zal proberen om uw vragen direct te beantwoorden en u zo uitvoerig mogelijk te informeren. Indien nodig kan er meteen een vervolgafspraak worden ingepland.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons gratis spreekuur te bezoeken, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 040-2124198 om een afspraak in te plannen op een ander moment.