Personenrecht Familierecht

Personen- en Familierecht regio Eindhoven

 

Advocatenkantoor gespecialiseerd in personen- en familierecht

Sommige kwetsbare zaken in uw leven vragen om advies van een advocaat. Wanneer u te maken heeft met een echtscheiding, voogdij over uw kinderen wilt regelen of een alimentatieregeling wilt samenstellen, zult u altijd contact op moeten nemen met een advocaat. Deze kwesties vallen allemaal onder dat wat we personenrecht en familierecht noemen. Het gaat namelijk om zaken die tussen meerdere personen spelen. Bij Van den Hoogen & Ruijters Advocaten hebben we de juiste kennis in huis om u te helpen met deze moeilijke problematiek. Wij staan klaar voor iedereen in de regio Eindhoven die op zoek is naar professioneel advies.

Onze persoonlijke aanpak

Kwesties omtrent het personen- en familierecht kunnen ontzettend emotioneel zijn. Daarom is het belangrijk dat u terecht kunt bij een advocatenkantoor waar een persoonlijke aanpak voorop staat. Wij hebben alle begrip voor uw situatie en doen er bovendien alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Doordat wij al meer dan dertig jaar ervaring hebben in het vak, is het voor ons mogelijk om u op een efficiënte en begripvolle manier te helpen. Voor ons is het vooral belangrijk dat we u passend advies kunnen geven en dat we u (indien noodzakelijk) kunnen ondersteunen tijdens een gerechtelijk proces.

Zoekt u een ervaren advocaat in regio Eindhoven?

Woont u in de buurt van Eindhoven en bent u op zoek naar een advocatenkantoor met goede kennis van personen- en familierecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende ervaren advocaten in dienst die die elk over hun eigen specialisaties beschikken. Wilt u dus een ouderschapsplan opstellen,  is er een ondertoezichtstelling aangevraagd of is het nodig om vervangende toestemming te regelen? Kom dan zeker eens langs bij ons kantoor of neem contact met ons op wanneer u eventuele vragen heeft.